dijous, 13 de novembre del 2008

DEMO-MENT


Ja és a la venda el primer cd demo de The Dislèpcia. Aquest passat dimarts 12 de novembre de 2008 va sortir a la venda “demo-ment”, el primer cd-demo de The Dislèpcia, on el duet poblenoví demostra el seu talent, i poc criteri, amb èxits ja consolidats dins l’escena underground de la ciutat com Tros de seny o Com a casa no hi ha res -...ha sigut la pressió de la gent la que ens ha animat a treure aquesta demo...- Des que van obrir el seu myspace, milers de persones han escoltat i han seguit de prop l’art i el mal saber fer d’aquests dos talents catalans -...ens ha sorprès molt la quantitat de visites al myspace, nosaltres no entrem mai...- Una primera edició de 50 còpies s’està a punt d’esgotar i discogràfiques de tot el món ofereixen grans quantitats de diners per tenir-los en els seus segells -...nosaltres no fem això pels diners.. ens preocupa la biodiversitat, al ecologia i el multicultu... multiculti...pluricmulti... bueno, els negres i es moros i tot això...-.


continuarà...

5 comentaris:

El Gordo Cabrón ha dit...

ei que jo en vull una de veritat.

i a més vull pagar-la, per tenir-la ben cuidada (ja saps què passa amb les coses gratuites).

pero vull un descompte pel carnet jove, que aquest es l'últim any.

Laia ha dit...

Felicitats! Arribarà a Estats Units o és una edició exclusiva per a col·leccionistes?
A mi me'n apartes un, que també el vull pagar, encara que ja no pugui utilitzar el carnet jove...

drapdecuina ha dit...

no us preocupeu us aplicaré el descompte pel carnet jove, així podreu dir que l'heu utilitzat alguna vegada en la vostra vida, perquè realment jo només el vaig utilitzar una vegada pel saló del cómic...

Si, arribarà als EEUU... o bueno, millor quan viguis per nadals a veure la famili te l'envio a Gràcia, que serà més fàcil...

Paloma Otero ha dit...

bueno, a mí me lo guardais. No sé cuándo lo recogeré pero lo haré. No sé dónde coño he metido el carnet joven, ¿no vale el de la Uab?
yo me encargo de la publicidad en Galicia!

Irene Pujadas ha dit...

veig que les cues kilomètriques de fans ja no es podien fer esperar, eh? i és que el món aquest del faranduleo i les pressions i tot passen factura i ja se sap, no saps com i bumba, al top10 de la em ti vi i entrevistes a la bbc i reportatges i versions al iutup i després enyorareu els matins de diumenge amb el cafè amb llet i el dia i LLAVORS ja m'explicaràs :)
molteees felicitats!