dijous, 28 d’octubre de 2010

Cures que toquen, A servian film i Sánchez Dragó

D’acord, moralment entre nosaltres, no acceptem l’abús sexual de ninguna persona i encara menys d’un menor. Aquests dies sembla estar una mica de moda el tema de fer-ho amb nens i tal. Si, es veu que som tant... ...”així”, que fins i tot en temes de moral creem tendències. Ara toca això, igual que fa uns 5 anys va tocar la anomenada, violència de gènere. No sé, potser sóc jo que m’hi fixo, és com quan tens a prop una embraçada, i de cop i volta comences a veure embraçades per tots els puestus, i dius:-osti, està tothom embraçat... No. és perquè t’hi fixes.
La cosa és: per que? Per que ara toca aquest tema? Després dels abusos dels cures i de la brutal-xunga-béstia A Servian Film, arriba el llibre del Sánchez Dragó... que passa?

Comentant A Servian Film (de la qual, la millor crítica que he sentit és la que va fer el LLure només sortir del cine –és una pel·lícula per no explicar.) uns amics deien, que no molen aquestes coses perquè es normalitzen, que no s’haurien de tocar aquests tabús d’aquesta manera... Jo, no sé, com sempre, però penso que està bé comprovar que encara ens impacten algunes coses, com a grup i hombrecillos que som. Vull dir, que a part de les putes crisis econòmiques i tonteries d’aquestes, ens tenim que seguir currant la moral i tot això, i que no es tant senzill com dir: -doncs ara som de moral cristiana, doncs ara no-. No sé... que dieu?

5 comentaris:

vix! ha dit...

sempre i quan surtis del cinema espantat i no amb ganes de veure una seqüela. Si passa això, es normalitza i al final es normal.

perxample: callejeros de cuatro. Amb el primer programa vam pensar "que xungo com viuen aquests..." amb l'última ja penses "va, n'hi ha que estan pitjors"

El problema de the Serbian Film és que ara, cosas molt xungues que vegis no t'ho semblaran tant. A mi si, que soc un figa i vaig buscar una excusa per no anar (que la projecció d'una peli d'alt contingur pederasta coincideixi amb l'aniversari de la meva filla de 5 anys crec que cola com a excusa).

Pero ara ve el papa i jo el veuré per la finestra i aniré a la parròquia a demanar una banderola de benvinguda per tenir com a salvamanteles.

vix! ha dit...

he dicho.

Paperera de reciclatge ha dit...

Crec que aquestes problemàtiques, aquestes foscors humanes, s'han de treure a la llum d'una manera més constructiva, és a dir, que el problema està en la morbositat i la mediatització d'aquests tipus de conflictes. Això ha existit sempre i malauradament existirà sempre; el que haurien de fer els mitjans és evitar que es transformi en una font de sensacionalisme...estem tan saturats d'informació que ens tornem insensibles a gairebé tot, i l'únic que podem aprendre d'això és que som uns monstres!

iVAN ha dit...

hablando de embarazadas, sabias que arantxa está de 7 meses?

Anònim ha dit...

Hallo und Willkommen hier im Sex-Chat.


Der Sex-Chat gibt ihnen eine Möglichkeit fette mädchen und jedemenge andere Sachen,wie Heiße Live Chats
Hier in unsrem Sex-Chat findest du fette mädchen Sexgeschichten
Eventuel suchst du sexuellen Vorlieben , dann bist du hier genau richtig.Ok,los gehts,worauf wartest du?
Live Dates nakte frauen ,anmelden .
Du suchst jemand in Freiburg, vieleicht von Osnabrück, oder in Pforzheim , vieleicht von Wallisellen, oder von Hohenems? Bestimmt ist da jemand dabei.!