dissabte, 16 de febrer de 2013

Girgo-Tallarines!


Bueno nois, que feia temps que no escrivia per aquí. Porto un temps una mica liat, però passem a  coses series. Vull compartir una recepta que vaig fer l’altre dia a casa i estava boníssim.
Amb la mateixa idea dels Tagliatelle al Funghi Porcini, una brutal recepta de pasta amb beicon, ceps, rúcula i tomàquets cherry. He fet les Girgo-Tallarines.
A veure si us agrada.


Per a quatre persones o dos animals:

500 gr. Tallarines (Spaghettis o Tagliatelle... el que us doni la gana)
200 gr. Parmesano
400 gr. Gírgoles
200 gr. Bacó (tallat finet i a trossets)
500 gr. Un pot d’aquells de tomàquets sencers pelats
200 gr. Bledes o espinacs
Alfàbrega, Sal, Oli (güeno), Pebre Negre, Bitxo deshidratat picant i all.

Bulliu la pasta i tot el rotllo. Mentrestant piqueu el bitxo (després no feu burilles amb els dits que pica que no veas), talleu un dent d’all i comenceu a saltejar-ho amb una mica d’oli. Tot seguit afegiu les gírgoles i el bacó, tireu sal i saltejar a foc viu. Que el bacó quedi una mica torradet... però només una mica. Talleu a trossos els tomàquets i li afegiu una mica d’alfàbrega i ho foteu tot a la paella durant 5 minuts més.

Si la paella és prou gran podeu saltejar els espinacs amb tot, si no, les afegiu amb la pasta 5 minuts abans de retirar-la del foc i ja està.
Coleu la pasta, i barrejeu-ho amb ho de la paella. Serviu al plat amb un xorro d’oli, pebre negre i el parmesano tallat finet o ratllat pel damunt. Si us va la marxa, poseu més sal al final.
Bon profit!


7 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

M'apunto els ingreedients a la llista de la compra per fer-ho. Ja et diré el què, però bons ho han d'estar. Segur.
A més, a mi m'encanta la pasta i tot el demés també, fins hi tot el vitxo. ;-)

Anònim ha dit...

Molt bé!
Per cert, una abraçada, que feia temps que no ens llegiem.
Ja em diràs si t'agraden les Girgo-Tallarines!

Anònim ha dit...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video
to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?


Here is my web blog; fraxel

Anònim ha dit...

Wonderful, what a weblog it is! This web site provides
useful facts to us, keep it up.

Take a look at my page coolsculpting

Anònim ha dit...

Fantastic web site. Lots of useful information here.
I am sending it to some pals ans also sharing in delicious.
And naturally, thank you for your effort!

my blog post Pure GCE REview

Anònim ha dit...

Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with
hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months
of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?


Feel free to visit my web page - Garcinia Cambogia Weight Loss

Anònim ha dit...

Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted
to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your posts.

Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics?
Thanks!

Stop by my page: Pure Garcinia Cambogia