dimecres, 12 de març del 2008

Afers Exteriors (segona part)


Diagnòstic: ALTRES QUISTS FOL·LICULARS DE LA PELL I EL TEIXIT SUBCUTANI
Prescripció: Retirar puntos región esternal día 22/03/08





Si amics, ja m’han tret el bulto del pit (mirar Afers Exteriors, Gener 2008). Ara porto punts i la campana aquella perquè no me’ls chupi, com els gossos.
Ho passo fatal amb aquestes coses, la meva mare i la Carme em deien: -Si tinguessis que parir...- Hem anat com gitanos, tota la família a l’ambulatori. Com els meus pares estan jubilats s’han vingut a passar la tarda a la sala d’espera –com hi ha poca gent i ens podem seure ens quedem aquí- diu la meva mare. Quins cullons!


Just abans d’entrar al quirofen, o el que sigui, ha arribat la Carme. M’han fet posar un barret verd, una bata verda i una funda per les bambes, quina pinta. Entro aguantant-me la risa pel meu aspecte i el metge em comença a dir que a la part aquesta del pit és molt xungo, perquè s’infecta moltíssim. Al principi penso que fa broma, però m’ho repeteix i em comença a dir com m’he de netejar, que vagi amb molt de compte... JODER! Que m’acollono! Començo a cagar-me de por mentre el tiu em dorm la part i comença a remenar, les infermeres pel voltant fan coses al seu rotllo.-HEY! Que estic aquí! Ajudeu al metge, o feu alguna cosa no?- El metge treu un fil enorme i comença a cosir (em passa pel cap una imatge que tinc gravada de la meva mare lligant el tall rodó sobre el marbre de la cuina) mentre m’explica que he de fer els següents dies perquè no se m’infecti. A veure; -tu creus que recordaré tot el que m’estàs dient?-

Per sort, al final la infermera m’explica totes les coses i em pregunta si estic bé (deuria fotre una cara d’acollonit...) després m’avisa que encara porto la funda aquella a les bambes i que no és plan d’anar pel carrer així. Ara estic a casa cagat de por, aquestes coses em fan patir molt, i penso ho feliç que era amb el meu bulto... Avui, li he dit a una de la feina que era molt "aprensiu", crec que mai havia utilitzat aquesta paraula, però em sembla que vol dir alguna cosa així, oi?

Sóc un cagat!

6 comentaris:

raulmarc ha dit...

Ei Raül, perdona per no dir res abans... encara que no t'ho sembli vaig seguint el teu blog quan tinc una estoneta lliure. Mola! Per cert, espero que estiguis bé d'aquesta intervenció i si et serveix de consol jo també sóc aprensiu i a més utilitzo aquesta paraula sovint.
Torno a estar per NY una temporada més, tot i que vinc a Catalunya a l'abril 10 dies (per cert, tinc un bolo a Girona que molaria que vinguessis, però clar és un dimecres...).
Doncs res, ens veiem no sé quan i ens anem seguint, tot i que jo tinc el blog creant malves... Bye buddy!

www.myspace.com/raulmarc

Jordi ha dit...

asi...ya no tienes tres pezones,no?...jejej....yo creo q un poco todos comos algo aprensivos....yo por ejemplo, cuando m pasa algo asi, o empiezo a resfriarme o algo de esto, pienso q m estoy muriendo, q ya esta, q se acabo, el final....jejej, si,si, y más cuando tengo los sintomas por la noche y duermo mal....soy lo peor!!!!
Bueno, recupert prontus!!!!!

Damisu ha dit...

No que quites las muelas del juicio tio!!!!
Me sacaron una hace unas semanas. Y la sensación de notar como te van arrancando a giros de la encía la muela con unos alicates es para flipar.

El Gordo Cabrón ha dit...

Yo ayer cagué un mojón que pensaba que estaba pariendo. Luego me invadió un sentimiento ambivalente de alivio y de vacío interior.

drapdecuina ha dit...

Ostia raül, mencantaria anar al bolo, ja m'ho muntaré per pujar, per cert sou boníssims COMBUSTICATION moltes felicitats!
que vagi molt bé yanki!!!

He tret la foto del quirofen aquell perqué la carme m'ha dit que feia mal rotllo.

El tercer pezon, como decía Jowie! jejeje. Yo decí a que tenía un botón de power, o un interruptor.

Lo de la muela, carmeta sabe de que va i las pasó putas, seguro que ahora no paras de pasarte la lengua por el boquete que te ha quedado, es un vicio!!!

Eso vix! hay que sacar todo lo malo!

Avui m'he fet la primera neteja de ferida, tinc tres puntets i m'he fabricat una tirita molt gorda que la he posat a la part superior de la ferida perqué la samarreta pengi i no em toqui (que em fa mal) Sembla que porti un microfon d'aquests d'espies jejeje

estic bé, sóc un exagerao

Anònim ha dit...

No m’estranyaria que tots aquests comentaris fossin “masculins”. Mai he entès això del sexe fort, aprensius... jo diria delicats de mena, i això que no m’agrada diferenciar homes de dones però crec que és precisament això la típica tòpica excepció que confirma la regla. PICHAFLUXES (visca el catanyol!!!!).