dijous, 6 de març del 2008

Memory card Vol.2


Coses que oblido:
-les Aspirines efervescents; les fotu amb aigua i a l’endemà sempre em trobo un got amb un estrany vichy, crec que d’una caixa d’Aspirines realment em prenc la meitat.
-a quina hora arriba a casa la Carme, joder, no m’aclaro amb això, em passo la vida esperant-la perquè mai sé quan arribarà.
-posar aigua a la cafetera; si nois, em passa molt això, algun dia cremaré la cuina, de fet ja ho vaig fer una vegada, quan em vaig descuidar un ou fregint-se a la paella.
-ous ferrats;si, si.

Un dia estava sol a casa dels meus pares, anava a fer-me el sopar i vaig optar per uns ous ferrats, mentre es feien els ous vaig pensar: -vaig a dutxar-me-. Estava a la dutxa amb la música a tope i la porta oberta quan vaig veure fum pel sostre del lavabo. Vaig pensar que era el vaho de l’aigua calenta, però paral·lelament a aquest pensament vaig recordar els ous que s’estaven fregint. Quan vaig sortir del lavabo no es veia una puta merda, tota la casa estava plena d’un fum negre de cullons. Vaig anar cap a la cuina i vaig veure la paella amb els ous flamejats i la campana com una torxa.-No tiris mai aigua!- Vaig agafar la paella la vaig fotre a la pica i vaig obrir el xorro d’aigua –No tiris mai aigua!- Mireu, quan estàs mullat i en pilotes (recordeu que estava a la dutxa) dins d’un enorme núvol de fum, i flames pels puestus, no pots pensar en res. La campana la vaig apagar a cops de drapdecuina. Vaig obrir les finestres de la galeria i la gent cridava: -Huuuu! nena! que peste a quemao!- -Carmen!? no hueles a quemao?- I jo allà, callat com un puta, vaig tenir que obrir el balcó i tancar una estona la galeria per fer callar a les putes veïnes!. La cuina va quedar amb un centímetre de fum incrustat, encara recordo la pudor.


No us dutxeu mai si heu deixat fregint uns ous a la paella, després no digueu que no us he avisat.

11 comentaris:

set sota zero ha dit...

Joder! S'han de tenir les pilotes de ciment armat per anar-se a dutxar i deixar fent-se una ous ferrats a la paella!

drapdecuina ha dit...

tiu, em despisto, no se...

El Gordo Cabrón ha dit...

serà que els fas a foc molt lent... perque uns ous ferrats s'ha acabat de fer abans que et treguis els gayumbos.

una altra possibilitat és que acostumis a fer el dinar en pilotes, i llavors, es clar, aquest temps ja el tens guanyat. Si li afegim que els ous ferrats esquitxen... doncs no es bona idea estar-hi aprop sense samarreta.

El Gordo Cabrón ha dit...

per cert felicitats a la "loca de cannonball", a veure quant triguem a veure-us dins un troncomòbil! aquell passat que tenieu faria el pes... XD

drapdecuina ha dit...

la cosa és que: jo estic fregint els ous i en un moment el meu cap fa "plinc" em podria dutxar! i anul·la qualsevol activitat que estigués fent en aquell moment. Sóc conscient que és díficil d'entendre, ho se, la meva mare encara flipa quan ho recordem.

drapdecuina ha dit...

si la Carme ja te carnet de conduir!!! jo, com tota la meva familia, no tinc. Osti, encara recordo la nit que vaig agafar el passat, tu venies amb mi VIX...jejej recordo la pudor a cremat que feia, i era perqué vaig anar tota l'estona amb el fre de mà posat...jajaj quin puto desastre!

Damisu ha dit...

Cabroncete!!! me has hecho reir en medio de la oficina. Y los compañeros mirando para mi y pensando..."de que coño se rie el catlán??".
Yo tengo una historia parecida a la tuya pero con esos panes medio cocidos que venden en el Mercadona.
Pero como es muy largo voy a hacer una entrada nueva en mi blog!!

drapdecuina ha dit...

jeje, aquellos panes que te olvidaste el humo de los cuales subía por el patio de luces jajajaj!!!
yo tuve suerte que vivía en un ático.

El Gordo Cabrón ha dit...

maricas, os dedicais a duplicar hilos y ahora no se donde meter mis comentarios chorras.

y digo maricas porque es un apelativa fuera de lugar y politicamente incorrecto en los tiempos que corren de normalización sexual.

por cierto, ya se puede copular al aire libre en amsterdam, siempre que sea de noche. al final acabaremos todos aprendiendo holandés.

El Gordo Cabrón ha dit...

Mola lo de: "millors blogs que el meu"

XD

el que no entenc pq els has ordenat inversament... i a mes t'has colat amb el del meu germà i el meu (els has invertit) ... en fin... ho estaries fent el pilotes, suposo.

XDD

que loca estás

drapdecuina ha dit...

no ho faig tot en pilotes, ara, normalment per casa vaig amb un pantalons de xandal marca fruit of the loom de quan tenia 17 anys i una samarreta meyba a ratlles roses i liles d'algun familiar prehistòric de la carme. També porto unes sabatilles d'aquestes cutres plenes de gotes de salsa de tomaquet.

Els blogs estan ordenats cronològicament (vull dir, cada quan els vaig posant), tots son millors que el meu i entre ells no faig distincions.

Per cert, això dels blogs és genial, prefereixo llegir blogs que diaris i revistes escrites per gilipolles, em paso l'estona llegint els blogs de la gent VISCA ELS BLOGS!!!!