dimecres, 7 de maig del 2008

Maneres de trencar gots


Sóc un campeón trencant gots. L’altre dia vaig trencar el quart got de casa i va ser espectacular: vaig obrir l’armari de la cuina on tenim els gots (els pocs que queden), vaig agafar el got i quan encara no l’havia tret del tot de l’armari vaig tancar la porteta amb totes les meves forces maxacant el got amb la porta... va fer una gran explosió i van saltar tots els trossets de vidre per la cuina. La Carme va mirar al sostre i va marxar sense dir res... va tornar al cap de poca estona i va dir: -com pot ser tiu?-.

Normalment els trenco quan els estic fregant, els agafo amb tanta força que surten disparats i van a parar a terra o sobre el marbre, o xoquen amb els gots de la pica, o si no, els sacsejo per escorrir l’aigua i els rebento contra l’aixeta... Joder, quin desastre! Necessito saber si a vosaltres també us passa, que de tant en tant trenqueu gots i aquestes coses, perquè començo a pensar que tinc alguna malaltia... no se...
Per cert, m’he de passar pel Carrefour a veure si tenen més gots.

8 comentaris:

El Gordo Cabrón ha dit...

compra nocilla, que et regalen el got.

a mi em passa tot. soc el pupas. jo fa anys vaig trencar un got "ballant" a la disco i em vaig tallar un tendó de la mà. després de tota la nit a un hospital i tot el matí a un altre me'l van lligar a lo cutrongo i ara tinc una cicatriu i "una bolita que me sube y me baja" al principi no podia posar recte el dit, però ara ja si, i mola perquè les cicatrius donen caràcter.

Amb tu podria fer una competició per veure qui té més cicatrius (principalment al cap)

Damisu ha dit...

Pues yo solo decirte que el que más vasos rompe es el que más tiempo esta expuesto a ellos. Vamos, que si solo eres tu el que los friegas, en caso de romperse uno, seguro que eres tu. Dile a la Carme que colabore un poco en la cocina y que friegue ella algunos vasos. Seguro que con el tiempo, también romperá alguno.

A mi de momento no se rompe ninguno porque no me dejan hacer nada. Soy un parásito obligado a serlo.

Anònim ha dit...

Si, si ja sabem que darpdecuina està moooolt sovint exposat als gots. mai s'en separa! que no el coneixeu! és una increible màquina de tragar!!

drapdecuina ha dit...

Uf! Davis, ahí te estas jugando la vida con Carme jejejeje

És veritat, la meva mà te forma de got, ara mateix tinc al costat: un got amb els glaçons desfets del Jack Daniels amb Cola d'ahir, un got de xupito de l'aiguardent de després de dinar i un altre got que crida des del fons de la taula (HE! ESTIC AQUÍ!!! ENCARA TIC ESCUMA DE CERVESA ENGANXADA DES DE FA UNS QUANT DIES! HE!!!)

Anònim ha dit...

jejejejeje, el món està ple de patosillos, se'ns acusa de qualsevol accident i se'ns tira en cara amb coses com "com pot ser...": doncs mira que és fàcil,les coses cauen!!! jo he optat per comprar gots de tubo de plàstic dur que es poden restar i tal i que quan cauen no es trenquen, m'he quedat sense gots ni tases, en fi, sempre es pot veure a morro, és una altre opicó.

drapdecuina ha dit...

buf drimigona, has tret el tema dels gots de plàstic:
Jo els de "tubu" els odio, perquè, com ja ha quedat clar en aquest blog, li dono bastant al cubata, i els gots de tubu t'acaven tallant le sboqueres, és horrible. Després hi ha aquells gots de plàstic que com l'apretis una mica fa un clac (clac= raja vertical perfectament recte per on va sortint el contingut. Per sort ara fan aquells gots que es deformen i no es trenquen, tinc una mic, l'oscar, que treballa a una de les principals empreses que fabriquen aquests gots de plàstic "eurous s.a." sempre miro sota els gots a veure si l'ha fet ell. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos, ho posa al fons del got: eurous s.a.

El Gordo Cabrón ha dit...

ahir, en escalfar el sopar, tot un tàper ple de carn estofada amb arros, en treure'l del microones la meva mà topa amb nosequècollons i tot el tàper a la merda, i com mana murphy cap per avall. a tomar por culo. llavor em faig un bocata amb pa de motlle i salchichon i li foto un mos, li foto un segon i mentre mastego, penso... "que asco, sabe a moho"... a saber el temps que tenia guardat el salchichon aquell.

perra vida la de los torpes/gafes.

Anònim ha dit...

jejejejej,

m'encanta veure que no sóc la única, sabeu quina vaig fer ahir? doncs al tancar la porta de la rentadora me la vaig cargar !!!! i ara no puc treure la roba... en fin serafin, que fariem sense aquestes petites coses... ja us explicaré...