dijous, 10 de juliol del 2008

Coses que em fan gràcia


A vegades estic mirant la tele i em ric sol. Sobretot quan sento algunes coses, com per eixemple, la marca d'un adhesiu per a la dentadura que es diu KUKIDENT... no se, em fa gràcia, digua'm tontu...

Hi ha un motorista que es diu algo així com DOVICIOSO, i si no ho saps sembla que diguin TOVICIOSO... jejeje... a aquest tiu li van fer un carril VICI al circuit (joodeeeeer!, festival de l'humor). També em tronxo quan a les notícies parrlen de la Linia de Molta Alta Tensió, seria com fer una tuberia de molta alta potabilitat. Hi ha uns supermercats que es diuen Sorli Discau, sembla caxondeo tius.


Com podeu veure em ric amb xorrades molt grans, un dia us faré un llistat d'acudits de l'irlandés, son acudits que expliquem al Irish Pub de Vilanova, la cosa és explicar el xiste més dolent que puguis, i són tant dolents que acaven donant la volta i es converteixen en grans èxits dels xistes.

El germà de la Carme i el meu millor amic, el Llure, és un crack en coses xorres, gairebé ha creat un estil.

12 comentaris:

El Gordo Cabrón ha dit...

yurefrure arrasaría en el semáforo.

recuerdo un chiste suyo del que me he apropiado: si le dices, por ejemplo "este filete está blando" él te contesta "¿y qué dice?". -para el más tonto: este filete está hablando.

ese es el estilo de humor del menda, aunque a menudo los juegos de palabras no son tan coincidentes y de rebuscados dan hasta rabia. son chistes que normalmente contestarias con una colleja en vez de con una carcajada.

Anònim ha dit...

pués a mí estos chistes me vuelven loco y por eso os mando uno para los lectores de drapdecuina:
El saben aquell que diu: Com es diu el monstre que viu sota terra i menja pedres???????????????????????????????: doncs, com voleu que es digui, el monstre menja pedres!
I com es diu el monstre que viu sota terra i menja sorra????????????????????: pués astá clarisimo: l'avi del monstres manja pedres!!

Anònim ha dit...

buenu, astá y menja vban amb E, perdó!

Laia ha dit...

just fa mitja hora estava fent al siesta mirant les motos per la tele i tambe m'he tronxat amb el motorista vicioso aquest. No havia sentit mai a parlar d'ell. I ara va i tambe el veig al teu blog... Espero que a partir d'ara aquest nom no em persegueixi tota la vida... ja tinc por...

yunus ha dit...

sí, tiene un estilo propio! y tengo que decir, que hay alguno que intenta imitarlo!! y joder, a veces parece que estemos en una competi, a ver quién la dice más gorda! (ves, aquí ya le hubiera sacado algún chiste!)
jajaja, es la bomba!

Anònim ha dit...

Otro chistecillo:

-Oye Pepe ¿qué te pasa que te veo muy triste?
pepe: Pues que se me ha muerto mi hija.

-¡¡OSTIAS!! ¿La puta?.

pepe: no,, la otra.

-Ahh

drapdecuina ha dit...

-Pepe,HORCHATA se escribe con "H"?
-Claro, si no sería HORCATA.

(és millor si el dius que si l'escrius.)

drapdecuina ha dit...

Andy Huffels, no em puc treure del cap aquest ridicul nom. Campeón de peluqueria. CHICAPELOPANTEN, també em fa molta gràcia, és una cosa rarisima, CHICAPELOPANTÉN CHICAPELOPANTÉN CHICAPELOPANTÉN... és díficil de repetir. Recordeu ANDY HUFFELS, no us podreu treure del cap aquet nom.

Anònim ha dit...

UN CLÀSSIC:

-Cual es el animal que es dos veces animal?
-(...)
-El gato, porque es gato y araña. jeje
-Anda! como tu hermana que es zorra y además cobra.

Anònim ha dit...

Que tienen en común un gato y un perro con una persona ahogada?
...
Que el gato hace "miuau" el perro hace "guau" y el ahogado hace "miau guau"
PFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

aquest últim s'ha quedat a gust!!

Anònim ha dit...

en que se parecen un tomate y un inglés?

en que el inglés "toma te" y el tomate...

bbffffffff
aquest és un clàssic, es podria dir que es el primer que recordo d'aquella llarga nit.

un altre va ser
-de dónde sale la lana virgen?
de las ovejas que corren más que el pastor.

bbfffffffffff