divendres, 12 de desembre del 2008

Paraula de Martirio

Avui la Martirio (la dona de la neteja de la feina) estava molt emprenyada perquè algú havia deixat un got sense fregar, i molt alterada ha començat a dir:

"Esa, no se lava ni el gigo... ...pues.. pues mira que la trampa se la sabe quitar... -i jo:- que trampa Martirio?- ...si hombre... el trampa... el trampa (separant les cames i fent un gest de pala amb la mà a l'alçada de la xona) ...ffff.... bueno me callo porque si no me inrrito"

Diccionari, m'he vist obligat a definir alguns conceptes:
gigo - la part genital femenina, etimologicament podria ser la suma de punto G+ higo, però és arriscat sentenciar-ho.
trampa - és un clar eixemple de neologisme reconvertit i adaptat al llenguatge comú: tampax = trampa.
inrrito - quan alguna cosa "te irrita profundamente"

Si voleu veure a la Martirio, clickeu aquest enllaç.
http://www.qdq.com/contenidos/calfoto/index.aspx?Lang=es
És del callejero fotográfico del QDQ, un dia mirant el carrer del meu curro vaig descobrir que sortia ella a la foto... jajajaj és boníssim... és la dona que hi surt... com me l'estimo...

8 comentaris:

drapdecuina ha dit...

merda l'enllaç no va allà on vull, bueno, si en aquest enllaç poseu el carrer ESPRONCEDA 180 Barcelona i seleccioneu a "otras tomas" la nº2 la podreu veure... si voleu.. que aixó ja sembla una gincana...
gincana o gincama?

El Gordo Cabrón ha dit...

no he aconseguit veure la martirio.

el seu speak m'ha recordat una excompanya de feina, alèrgica al marisc, que deia: "cuando como gambas me unflo y me desformo"

jo sempre pensaba: "y luego ya nunca te desunflas?" perquè estava feta una yokozuna...

Anònim ha dit...

Je he vist la Martirio...de qui parlaria? Laura

VAILIMA ha dit...

res que envejar a la cándida.

Irene Pujadas ha dit...

jaja realment, res com les frases emblemàtiques de les dones de neteja! ahir al matí, al metro, me'n vaig trobar un grupet de quatre o cinc rajant descaradament de l'home per qui treballaven i mira.. tenien tot el metro als seus peus..

drapdecuina ha dit...

Avui ha deixat anar dues perletes:
"como dice el reflan"
i
"este tiene los hevos de dos yemas"
jajaja
mi churri!

drapdecuina ha dit...

"el mango de la tele"

drapdecuina ha dit...

La Martrio està molt enfada perquè el Felipe González s'ha separat "lo que le faltaba al tontorrón". Y està amb una dona nova, i diu: "prefiero mirarle el culo a su ex que a ella la cara de lo fea que es"

jejeje

Per cert, la filla de la Martirio està embraçada, i ja està a punt de parir: "ya lo tiene bien puesto, lo que le pasa es que no DELATA"
(delata=dilata)

Avui anava a la pelu.

Osti, li preguntaré si vol que li fagi un blog (a veure com li explico que és un blog...). Seria una mena de diari, de tot el que m'explica... ja m'ho pensaré...