diumenge, 2 de març del 2008

Festival drapdecuina


Èxit sense precedents a la primera edició del drapdecuina festival

Des d’aquell concert del Canto del Loco per la Mercé o qualsevol diumenge pel matí, el Farúm no s’havia vist col·lapsat d’aquesta manera. Milers de persones es van aplegar al lloc més pudent de Barcelona per gaudir d’un festival espectacular. Els organitzadors reconeixen haver sobrepassat amb escreix les prediccions. A les últimes hores del festival els cartons de Don Simón no donaven l’abast, els sortidors de cervesa només treien escuma i a les barres només hi quedava Lima i Blue Rives.

The Flaming Lips i públic entregat a Muchachito

The Flaming Lips van començar animant la jornada i van convertir el Farúm en un Happy Park. La sorpresa de la nit la va donar Muchachito, quan a la recta final del seu concert va fer sortir a Lenny Kravitz per fer una versió molt especial de “I belong to you”. A l’Auditori, el públic emmudia quan un Tom Yorke extasiat obria tots dos ulls igual. A l’escenari Don Simón, Tonino Carotone queia fulminat després d’ingerir 27 cartons de vi. D’altra banda Jamiroquai va començar amb retard l’actuació perquè els mossos el van multar amb el seu lamborghini a l’autovia de Castelldefels.
La platja del Forum aquest matí

9 comentaris:

Anònim ha dit...

quina merda de festival, en quan trobi les calces marxo a casa.

Anònim ha dit...

M'ho vaig passar millor al festival de Los Lunnies...

set sota zero ha dit...

Encara tinc ressaca.

Borja A. ha dit...

Mítico!!!

Borja A. ha dit...

per cert, jo he obert un blog de poesia:

poliedro.blog.com

drapdecuina ha dit...

ok borja, si no t'importa el posaré a blogs amics.
Vaig cap allà a mirarlo!

Jo acabo de despertar, des de l'organització del festival no es gaudeix tant, però es molt sacrificat. Espero que ho passesiu molt bé, i sento no haver pogut estar amb vosaltres però vaig anr de cul. Gràcies a tots els que veu vindre. L'any que ve el repetirem. podeu proposar des d'aquest moment els artistes...

Anònim ha dit...

eric clapton featuring maria isabel

Anònim ha dit...

Prince featuring me.

Anònim ha dit...

Joselito!