divendres, 4 d’abril del 2008

Daños chikilaterales, una joya del reino animal


L’altre dia a Buenafuente va sortir en Quim Monzó argumentant una tesis a favor del fenomen Chikilicuatre. L’Andreu li preguntava al finalista d’Eurovisión: Cuando dice “lo baila el tigre puma con su traje a rallas”... a que se refiere exactamente?. Llavors vaig recordar un animal, que es veu que porta algun circ, que és un LIGRE. Amb la Carme encara recordem el cachondeo que teniem amb el LIGRE, no hi ha per menys.
I és que els animals estan fets un liu. Ja no saben que inventar per cridar l’atenció dels humans. La meva gossa, per exemple, pixava fent la vertical... si, si. Era gossa però pixava aixecant, no una pota, sinó les dues, i aguantava l’equilibri. Quan la gent la veia pixar flipava.


Un altre animal que va voler ser el centre d’atenció va ser EL OSO HORMIGUERO, però jo encara no li he trobat la part formiga d’aquest animal, potser és el metabolisme, o la manera de ser... no se...
Un amic meu, el Victor (visitar el seu blog ...de lo que se entera uno!!!), defensava la teoria per la qual GAMBERRO era la barreja entre una gamba i un perro, però encara no hem vist ningun al circ...


Osti! i ara he recordat un gat que voltava per casa de la Carme que portava la cara penjant... que xungu! Si, us ho explico: Recordeu aquell torero que va ser envestit fa temps, i li va quedar un tros de cara penjant com si fos una careta? (no se, personalment no he pogut esborrar aquella imatge). Doncs al gat li va quedar la cara així, i va estar una bona temporada passejant per allà, arrastrant un tros de cara pels puestus... pobre...


MITAD LEÓN!
MITAD TIGRE!

3 comentaris:

El Gordo Cabrón ha dit...

jejeje, recordo el gamberro, el vaig veure a un comic i no el vaig oblidar mai. L'altra dia jugava amb la Sònia a crear animals com el "gamberro", però és molt difícil.

El fenòmen del LIGRE és molt fort, però encara flipareu més quan sapigueu que hi ha una altra versión de la fusió que aprofita les parts descartada i que es diu TIGÓN.

acojonante. a los hechos me remito:
http://es.wikipedia.org/wiki/Tig%C3%B3n

El Gordo Cabrón ha dit...

no us perdeu l'última frase de l'entrada a la wikipedia:

"Generalmente los tigrones son estériles, sin embargo, una tigrona de nombre Noelle en la Reserva Shambala ([1]) se apareó con un tigre y produjo un "ti-tigón", aunque no se conocen casos de machos fértiles."

TI-TIGÓN!! que hijoputas

drapdecuina ha dit...

jejej, si jo també he llegit això buscant fotos del ligre.
Demanem amb totes les forces una imatge del còmi c que surt el gamberro!!!!