divendres, 22 de febrer del 2008

drapdecuina festival 2008

El drapdecuina festival presenta el cartell de la seva primera edició.
L'organització del drapdecuina festival ha donat a conèixer aquest migdia en roda de premsa el cartell definitiu del festival, que es celebrarà el dia 2 de maig al recinte del Farum. La voluntat de l’organització de permetre l’accés gratuït al recinte ha trobat l'oposició de l’Ajuntament de Barcelona, qui s’oposa a aquesta idea i demana treure benefici de l’esdeveniment. Finalment l’organització ha acceptat cobrar una entrada simbòlica, però promet barra lliure gràcies als patrocinadors: Estrella Dam, Jack Daniel’s i Don Simon. També promet que no hi haurà gots reciclables ja que ho considera un gest hipòcrita. El cartell, seguint la filosofia de l’organització, intenta aplegar un seguit d’artistes consolidats i de diferents estils musicals, de manera que tothom pugui gaudir, com a mínim, de dos dels escenaris.

Un membre de l’organització afirmava que “alhora d’escollir el cartell hem tingut en compte aquells grups que han demostrat, al llarg de la seva carrera, donar-ho tot als directes... bueno, potser Daft Punk no ho dóna tot...(riures) ...però com a mínim tenen una posada en escena made in Gondry...[...] la majoria d’aquests grups tenen discos que són imprescindibles per nosaltres i pensem... que també ho són per moltíssima gent”. La gran quantitat d’artistes i l’horari maratonià “ l’Ajuntament no ens van deixar-ho fer en dos dies” farà que els assistents hagin de tenir les idees molt clares alhora d’esocollir el concert que volen veure. "A més, una borratxera et pot deixar K.O. a les 18:00h i et faria perdre moltes actuacions", la organització demana precaució a la barra lliure.

Escenari Estrella Dam
16:15h-Mishima
18:00h-The Flaming Lips
20:00h-Fanfaro
22:00h-White Stripes
00:15h-Arcade Fire
02:00h-Tokyo Sex Destruction
03:35h-!!!
05:15h-Daft Punk

Escenari Jack Daniel’s
13:00h-Jazz Jamaica All Stars
15:00h-Ass Trio
17:00h-Medeski Martin & Wood
19:15h-Sharon Jones
21:05h-Soulive
23:00h-Marceo Parker
02:00h-Big Boss Man
04:15h-Jamiroquai

Escenari Don Simon
17:00h-La Troba Kung-Fú
19:00h-Fanfare Ciocarlia
21:00h-La Família Rústica
23:00h-Tonino Carotone
00:30h-Los Fulanos
02:00h-Muchachito Bombo Infierno
05:00h-Gogol Bordello

Auditori
16:00h-Clara Andrés
17:45h-Pascal Comelade
19:30h-Joan Miquel Oliver
21:00h-Adrià Puntí
22:30h-José Gonzalez
00:45h-Beth Gibbons
03:05h-Tom Yorke

A més: Fira gastronòmica/ Happy Park/ Farmàcia/ Fira discogràfica/ Hip-Hop corner/La típica zona chill-out.

Sortida d'autobusos des de Plaça Catalunya, Hospitalet de l'Infant i Altafulla
Preu entrada, 24euros.
Preu entrada de tarda (12:00h-20:00h) 10euros.
Majors de 65 anys entrada gratuïta.

14 comentaris:

drapdecuina ha dit...

us espero a tots! si deixeu comentari teniu entrada lliure!

El Gordo Cabrón ha dit...

A mi me mola muchachito, con su pintilla taleguero cantando "el libro de la selva".

tb me molan las palabras que componen el nombre de "tokyo sex destruction". son cosas que aisladas molan, así que en conjunto seguramente sean un pasote. pero al grupeto no lo he oido nunca.

si no me pones pichicato no sé si ir, pq he visto que no hay otobuse desde bandalona, y asín me es mu dificil personarme. pero muncho.

Jordi ha dit...

m apunto....ummm, se pueden comprar en el fnac?, fira gastronomica?ahi entran las croketas,empanadillas, y esos bocadillos de jamon, de 50 euros/kilos?(ya m entiendes)

set sota zero ha dit...

Trobo a faltar una actuació d'Andy y Lucas a Can Zam

yunus ha dit...

ups, yo se lo comento a mi mitad a ver que dice! :)

drapdecuina ha dit...

Ho sento, andy y lucas no van poder ajustar les seves agendes, de tota manera, s'han compromés per a la propera edició.
Vale Jordi, tendré que contar lo del bocata de jamón... Si amigos, Para no dejarnos la pasta en comida y bebida en los festivales, carme y yo nos hacemos croquetas, empanadillas y algun bocata. El año pasado, en el PrimaveraSound, fuí a comprar jamón pa dos bocatas, vaig anar a la meva xarcuteria preferida, TRINXANT, i vaig dir: -posam del millor pernil que tinguis! -Aquest?- Si, posam 200 grams- El preu: 98 euracos el kilo. Mentres estava tallant el pernil jo anava fent la clàssica regla de tres: si 1kg=98euracos 200g=X, és a dir X=19,60euracos.

Llavors va passar una estona-que faig?-li dic que pari de tallar? em fa vergonya ara dir:- mira, que m'ho he pensat millor posam 50gramets...joder! un altre d'aquells dilemes... Així, que vaig tenir que pagar amb targeta i els bocates em van sortir per un ull de la cara.

Algun dia us explicaré els meus dilemes alhora de comprar, no se mai dir que "no", i si pregunto alguna cosa o m'atenen una mica no puc marxar sense comprar algo.

Anònim ha dit...

quedem a la porta!

Anònim ha dit...

perdoneu, arribaré cinc minuts tard

Laia ha dit...

ooooooohhhhh, jo també anava al Trinxant!!!

sento el meu comentari de maruja, pero he tingut un atac de nostalgia... que bueno el jamón del Trixant!

Anònim ha dit...

perdona laia, en aquest bloc els comentaris maruja son imprescindibles, de fet el bloc fa olor a maruja, a productes de neteja i a cuina sempre en marxa. drapdecuina és el punt de trobada del maruj@, un drap de cuina és la bandera d'alló domèstic. El Trinxant està de puta mare i tenen uns entrecots de girona impresionants!

Ja t'enviarem un jamón a St. Diego, per cert l'altre dia deien que ja es podia comercialitzar amb pernils cap a Amèrica, espero que algun dia puguis gaudir d'un bon pernilet, un petó.

Paloma Otero ha dit...

los mayores de 65 gratis???
chachi, a ver si así me dejan pasar...

Damisu ha dit...

Estoy mirando vuelos ... Fanfare Ciocarlia ... es algo que no se puede perder uno!!

¿Para el próximo festival se creará una carpa nueva dedicada a musicales de Disney? es que creo que empieza a demandarse mucho ese tipo de música.

El Gordo Cabrón ha dit...

el trinxant no era el dolent de les tortugues ninja... no entenc res.

Anònim ha dit...

Yo no me lo pierdo!